Το χρονοδιάγραμμα διάθεσης του EMUI 11 και του Magic UI 4.0 στα Huawei και Honor smartphones και tablets έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες. Σήμερα, μάθαμε περισσότερα για τα Huawei P40 series και Huawei Mate 30 series.

Σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία, μέσα στον Νοέμβριο έπρεπε να αναβαθμιστούν δέκα συσκευές, αλλά η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση μόνο σε οκτώ συσκευές. Ίσως τα Huawei MatePad Pro και MatePad Pro 5G πάρουν το EMUI 11 αργότερα μέσα στον μήνα ή τον Δεκέμβριο.

Η διάθεση έχει ξεκινήσει σε πρώτη φάση για την Κίνα, μιλάμε για τη stable έκδοση του EMUI 11, και τη λαμβάνουν τα Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro+, Mate 30, Mate 30 5G, Mate 30 Pro, Mate 30 Pro 5G, και Mate 30 RS Porsche Design. Λογικά, σε μία με δύο εβδομάδες περίπου θα ξεκινήσει η διάθεση και στις υπόλοιπες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.