Σήμερα, η Xiaomi ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του MIUI στο Twitter ότι ξεκίνησε τη διάθεση της Global Stable του MIUI 12 στα Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20, και K20 Pro.

Για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας, να αναφέρουμε ότι τα Xiaomi Mi 9T και Mi 9T Pro είναι η rebranded εκδόσεις των Redmi K20 και Κ20 Pro, στην Ευρώπη. Από την άλλη, το Xiaomi Mi 9 είναι το flagship που κυκλοφόρησε η εταιρεία το 2019. Οπότε, στην ουσία αναβαθμίζει πέντε τηλέφωνα, και όχι επτά.

Το MIUI 12 προσθέτει στα smartphones αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως το ανανεωμένο UI, νέα animations, το Dark Mode 2.0, τα εκπληκτικά Super Wallpaper, νέες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας, νέα θέματα, τα floating apps, και λειτουργία παρακολούθησης της υγείας του χρήστη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.