Η OnePlus ξεκίνησε από σήμερα τα ξημερώματα την διάθεση του OxygenOS 5.1.2. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.6GB και κυκλοφορεί στις πρώτες χώρες από σήμερα, μέσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα, καθώς ήρθε τα ξημερώματα στο δικό μας OnePlus 5.

Μαζί με την αναβάθμιση έρχεται και το security patch του Μαΐου 2018. Μαζί με το security patch έχουμε αλλαγές στην εφαρμογή της Gallery, που την κάνουν πιο χρηστική, ενώ προσθέτει κατηγορία Recently Deleted, που σώζει προσωρινά τις φωτογραφίες που διαγράψαμε για να αποφεύγονται λάθη. Οι φωτογραφίες σβήνονται οριστικά μετά από 30 μέρες.

Μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά έρχονται και bug fixes σε σταθερότητα ενώ διορθώνεται και το bug με το Wi-Fi που είχαμε στο τελευταίο update, που κράταγε τις ταχύτητες του ασύρματου δικτύου χαμηλά. Επίσης διορθώνεται η συμβατότητα με AKG ακουστικά.

Επίσης βλέπουμε την προσθήκη του double-tap to wake, αν και αυτό είναι update του Launcher.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα. Εννοείτε ότι ήρθε σαν ΟΤΑ update στην Ελλάδα χωρίς την χρήση VPN??? Αφού είναι incremental!!! Είχαμε τέτοια “πρωτιά”???

  2. Κανένα δεν μου είχε έρθει “νέτα-σκέτα”!!! Όλα με VPN τα είχα βάλει, και το 5.1.2 το έβαλα χθες δοκιμαστικά με το Oxygen Updater! Καλή φάση πάντως…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.