Η Samsung έχει γίνει η πιο τυπική εταιρία στις αναβαθμίσεις λογισμικού και το Galaxy S24 Ultra ήδη λαμβάνει την δεύτερη αναβάθμισή του, μετά την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση στα τέλη του περασμένου μήνα. Η νέα αναβάθμιση έρχεται σε όλα τα Galaxy S24 series για χρήστες στην Ευρώπη και στο δικό μας Galaxy S24 Ultra ήρθε ήδη. Η νέα αναβάθμιση έχει μέγεθος 441,73 ΜΒ και φέρνει βελτιώσεις στην σταθερότητα του συστήματος, διορθώνει bugs και βελτιώνει τις επιδόσεις.

Φυσικά περιλαμβάνει την αναβάθμιση ασφαλείας της Google για τον Μάρτιο. Εμείς προσπαθούμε ήδη να δούμε τι νέο έφερε στην συσκευή μας, όμως μέχρι τότε, αν έχετε κάποιο Galaxy S24 στην κατοχή σας, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και κάνετε έλεγχο για την αναβάθμιση, αν δεν έχετε ήδη λάβει ειδοποίηση ήδη.

Galaxy S24 Ultra αναβάθμιση Μαρτίου

Αυτές οι αναβαθμίσεις σε μια τόσο φρέσκια συσκευή διορθώνουν πολλά προβλήματα και την φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις καλύτερες επιδόσεις που μπορεί να πετύχει. Παράλληλα, σε μια εποχή που όλοι χρησιμοποιούμε τραπεζικές εφαρμογές, φροντίζουμε να έχουμε πάντα ενημερωμένες τις συσκευές μας, για να μην βρεθούμε με τους λογαριασμούς μας παραβιασμένους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανούσιο update. Κανένα πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Ουτε το τραγικό color banding, ούτε τα προβλήματα με τον ήχο.

    Το πάνω ηχείο του ήχου εξακολουθεί να κάνει σπασίματα (crackling), και υπάρχει έντονο coil whine, πάλι απ το πάνω ηχείο, ειδικά κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

    Έχει τεράστια θέματα η S24 σειρά.

  2. Το θέμα με την aod δεν λύθηκε. Όταν ειναι κλειδωμένη η οθόνη το aod δεν λειτουργεί εκτός και αν πατήσεις double tap στην οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.