Η Apple θα ανακοινώσει σήμερα τα νέα της iPhone και ήδη κάποιοι έχουν στηθεί σε ουρά έξω από το Apple Store του Σίδνεϊ. Οι πρώτοι στην ουρά είτε έχουν προμήθειες 10 ημερών μαζί τους, είτε είναι απλά ανόητοι, αφού η εταιρία θα κυκλοφορήσει την συσκευή στην αγορά, στις 22 Σεπτεμβρίου. Βέβαια η σοφή επιλογή θα ήταν να κάνουν την παραγγελία online, αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να τους κρίνουμε.

Οι προπαραγγελίες των συσκευών θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία να ξεκινάει στις 22 του ίδιου μήνα. Έτσι όσοι στέκονται στην ουρά από τώρα, θα πρέπει να παραμείνουν εκεί για 10 μέρες, πριν πάρουν μια συσκευή. Το iPhone X θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, οπότε περισσότεροι ίσως κάτσουν στην ουρά, πλησιάζοντας στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Βέβαια στο παρελθόν έχουμε δει περιστατικά που τα άτομα στις ουρές ήταν ηθοποιοί, τους οποίους είχε προσλάβει η Apple, που έδωσαν το παράδειγμα στους κανονικούς καταναλωτές, ώστε να δημιουργηθούν ουρές. Εσείς θα καθόσασταν για μέρες σε μια ουρά στον δρόμο για να μπορέσετε να αγοράσετε ένα iPhone X;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.