Το Office 2021 Pro Plus σας βοηθά να κυριαρχήσετε στην καθημερινή σας εργασία με ένα πλήρως αναβαθμισμένο σύνολο λειτουργιών. Από τα παραδοσιακά Word, Excel και PowerPoint έως τις νέες, ισχυρές εφαρμογές, ένα απρόσκοπτα ενσωματωμένο περιβάλλον εργασίας σας επιτρέπει να εργάζεστε με έγγραφα, να δημιουργείτε παρουσιάσεις και να αναλύετε δεδομένα. Δεν έχετε πλέον ως στόχο απλώς την ολοκλήρωση εργασιών, είστε ο δημιουργός που σπρώχνει τα όρια. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, βελτιώστε την παραγωγικότητα αποκτώντας το The All-in-One Microsoft Office 2021 Pro.

Η ισόβια άδεια χρήσης για το Office 2021 Pro Plus κοστίζει 26,75€ κατά τη διάρκεια της Godeal24 Discount &Sale. Από την άλλη πλευρά Office 2021 Home and Business for Mac κοστίζει μόλις 49.89€. Η τιμή των Windows 11 Pro, του τέλειου συνοδευτικού της σουίτας παραγωγικότητας Office, έχει επίσης μειωθεί κατακόρυφα! Τα τελευταία Windows 11 Pro κοστίζουν 13.55€. Περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των σουιτών Office και των προϊόντων MS OS bundle και πλήθος άλλων εργαλείο. βρίσκονται σε προσφορά. Η Godeal24 είναι έτοιμη να παρέχει επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών για να καθοδηγήσει τις αγορές σας. Το λογισμικό που χρησιμοποιείτε πρέπει να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο, ο οποίος εγγυάται ότι είναι γνήσιο.

Εκπτώσεις 62% σε Microsoft Office! Με τον κωδικό κουπινιού SGO62

Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 περιλαμβάνουν διάφορες βελτιώσεις στην ασφάλεια, ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, την ενσωμάτωση του Microsoft Teams και ούτω καθεξής! Απολαύστε μια πιο σύγχρονη και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Με τεράστιες εκπτώσεις, τα Windows 11 που πιο χαμηλά δεν γίνεται! Αλλά πρέπει να το κάνετε σύντομα – αυτές οι τιμές δεν είναι πιθανό να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα.

 Εκπτώσεις σε Windows OS: κωδικός κουπονιού SGO50

62% έκπτωση σε bundles MS Office με τον κωδικό κουπονιού SGO62

Και άλλες εξαιρετικε΄ς εκπτώσεις

 

  • Με το Godeal24, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο από εκατοντάδες εργαλεία. Η καλή χρήση των εργαλείων μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στην εργασία σας. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το Godeal24 είναι γνήσια και χρήσιμα εργαλεία. επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!
  • Ashampoo PDF Pro 3 – 18.99€
  • Ashampoo ZIP Pro 4 – 11.98€
  • IObit Driver Booster 11 – 16.39€
  • MacBooster 8 Lifetime Subscription – 10.24€

>>Get More Tools

 

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ποιο είναι το Godeal24;

Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.