Δεν έχει περάσει καιρός που γράψαμε για την κατάρα της αναβάθμισης των Xiaomi smartphone. Ειδικά στην περίπτωση του Xiaomi Mi A3 δεν έπιασε ούτε το μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.

Παρόλα αυτά, η κινέζικη κατασκευάστρια δεν εγκαταλείπει. Ξεκίνησε για τρίτη φορά τη διάθεση του Android 10 στο Xiaomi Mi A3, και αυτή ελπίζουμε να είναι η τελευταία. Πρέπει για μία φορά όλα να κυλήσουν ρολόι.

Το μέγεθος της ενημέρωσης είναι μόλις 32MB, σε σύγκριση με το 1,33GB που ήταν το τελευταίο update που απέσυρε η εταιρεία. Ωστόσο, αναφέρει ότι η ενημέρωση περιέχει το system wide Dark theme, gesture navigation, και privacy controls. Ότι δηλαδή γράφουν σχεδόν όλες οι ενημερώσεις των smartphone στο Android 10.

Εάν είστε κάτοχος ενός Xiaomi Mi A3 κάντε έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού, και εφόσον αναβαθμίσετε το smartphone σας, πείτε μας αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.