Παρά την έντονη φημολογία για το αντίθετο, ένας γνωστός στο χώρο του διαδικτύου Apple developer και leaker αναφέρει ότι ούτε τα specs του iPhone 14 αλλά ούτε και του iPhone 14 Max περιλαμβάνουν Promotion 120Hz οθόνη. Προσθέτει επίσης ότι το under display Touch ID module δεν θα φθάσει τουλάχιστον πριν από τα iPhone 15.

Promotion, είναι όρος που χρησιμοποιεί η Apple για να ονομάσει τα panels με υψηλότερα refresh rates από 60Hz. Στην αρχή λεγόταν ότι όλα τα iPhone 14 θα έρθουν με τέτοιου είδους οθόνες. Στη συνέχεια, λέχθηκε ότι τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα θα έχει 120Hz LTPO panel, μάλλον το iPhone 14 Pro Max, κάτι δύσκολο να γίνει πιστευτό πόσο μάλλον όταν και τα δυο iPhone 13 Pro μοντέλα διαθέτουν γρήγορες οθόνες. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η LG θα μπορέσει να ικανοποιήσει τα συμβόλαια με την Apple, με το iPhone 14 Max να εξοπλίζεται και αυτό με 120Hz panel, αφήνοντας μόνο το iPhone 14 στα 60Hz.

Η τελευταία φήμη για την κατάσταση του ProMotion feature στα iPhone 14 και 14 Max έρχεται από τον Ross Young οποίος τονίζει ότι όλη η φημολογία γύρω από τα iPhone είναι λάθος και πως μόνο τα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν 120Hz οθόνη, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Dylan.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπαρχει μπερδεμα,να διαθετει,να μη διαθετει,τι να αποφασισουν,γιατι αυτο θα τους αναγκασει να βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια και δεν το θελουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.