Με την Ε3 να πλησιάζει απειλητικά φαίνεται ότι πληθαίνουν οι φήμες περί μιας ανανεωμένης έκδοσης του Xbox One. Σύμφωνα λοιπόν με το  Polygon, η εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει ΔΥΟ νέες εκδόσεις του Xbox One με τα χαρακτηριστικά τους να μας προβληματίζουν.

Xbox-One-console

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα, η μια έκδοση του Xbox One θα είναι μια Slim edition της τωρινής κονσόλας με ανανεωμένο hardware που θα μπορεί να παίζει παιχνίδια σε καλύτερη ανάλυση και 4K βίντεο.

Η δεύτερη έκδοση είναι αυτή που θα κλέψει τις εντυπώσεις (αν οι φήμες βγουν αληθινές) καθώς θα περιέχει υλικό το οποίο θα είναι τέσσερις φορές ισχυρότερο από τις τωρινές κονσόλες και θα υποστηρίζει το Oculus Rift. Συγκεκριμένα, το νέο Xbox One-Two με κωδική ονομασία Scorpio θα περιέχει GPU με ισχύ 6 teraflops, θα είναι συμβατό με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα παίζει παιχνίδια σε ! Αυτή η έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2017.

Επιπρόσθετα, η Microsoft αναμένεται να ισχυροποιήσει τους δεσμούς ανάμεσα στο Xbox One και τα Windows 10 λανσάροντας στο μέλλον τίτλους και στις δύο πλατφόρμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία ανακοίνωση από την μεριά της Microsoft, παρά μόνο ένα tweet του Phil Spencer να αναφέρει:

Τώρα κατά πόσο θα μπορεί μια κονσόλα να ισοσταθμίσει τιμή, διαχείριση θερμότητας και διαστάσεις είναι ένα ερώτημα που θα θέλαμε πολύ να το δούμε ΑΝ όλες οι φήμες επιβεβαιωθούν.

Πώς σας φαίνεται αυτή η φήμη;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.