Σήμερα, για όποιον δεν το έχει υπόψη του, είναι η WWDC 2020 τη Apple. Ως συνήθως, ξεκίνησαν τα μαζικά leaks, αλλά δεν είναι όλα αξιόλογα. Ας πούμε, κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο που υποτίθεται δείχνει το iPhoneOS, αλλά δεν είναι το νέο λειτουργικό, που μεταξύ μας δεν θα υπάρξει τελικά.

Κάποιες ξένες ιστοσελίδες δημοσίευσαν το βίντεο ως επίσημο promo για το iPhoneOS, χωρίς καν να δώσουν σημασία στο τι δείχνει. Μόλις κατάλαβαν τη γκάφα τους, διέγραψαν αμέσως τα άρθρα. Όμως, το βίντεο διέρρευσε γενικά και ευτυχώς ο Max από το XDA Developers πρόλαβε και το δημοσίευσε στο Twitter.

Αν οι σελίδες που ανακοίνωσαν με χαρά ότι έχουν στα χέρια τους το επίσημο promo του iPhoneOS είχαν δώσει σημασία στο περιεχόμενο του βίντεο, θα είχαν καταλάβει ότι είναι troll. Τα γραφικά δεν δείχνουν ποιότητα Apple και σε κάποιο σημείο το βίντεο αναφέρει πως και καλά το μόνο νέο χαρακτηριστικό στο λειτουργικό θα είναι ένα νέο wallpaper. Το κορυφαίο είναι ότι το ονομάζει iPhoneOS 14.

Anyway, η Apple θα πραγματοποιήσει σήμερα τη WWDC 2020 και θα δούμε τι νέα χαρακτηριστικά φέρνει το iOS 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.