Είναι η αλήθεια, ότι θα θέλαμε πολύ έναν email client του Gmail για Windows 10, ωστόσο η Google δεν φαίνεται να θέλει να παρέχει οποιουδήποτε είδους υποστήριξη για το λειτουργικό των Windows. Αν είσαι ένας χρήστης του Gmail, ο οποίος δεν νιώθει ικανοποιημένος με τον native Mail client των Windows 10 και ταυτόχρονα θέλει την πλήρη λειτουργικότητα του Gmail, ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις το WunderMail.

Βασίζεται στο Gmail API και υποστηρίζει πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο Gmail και που το κανονικό Mail App των Windows 10 ή οποιοδήποτε άλλο IMAP-based email client που θα βρεις στο Microsoft Store δεν έχει. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά με απλά λόγια; Ότι τα emails σου είναι ταξινομημένα όπως και στον web client του Gmail, με υποστήριξη για αυτόματη κατηγοριοποίηση.

Το Wundermail μπορεί να έχει φτιαχτεί για το Google mail, αλλά έχει σχεδιαστεί για τα Windows 10. Πρόκειται για ένα UWP app και αγγαλιάζει το Fluent Design. Μπορείτε να κατεβάσετε το app από το Microsoft Store. Είναι εντελώς δωρεάν, αλλά με δυο ad banners, εκτός και αν το αγοράσεις για £8.29 το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.