Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση μιας εφαρμογής με την οποία θα μπορείς να διαπιστώσεις ποιος αγγίζει το smartphone σου, τότε δεν έχεις παρά να προβείς στο κατέβασμα από το Play Store του WTMP app.

wtmp

Για να διασφαλίσεις ότι η εφαρμογή λειτουργεί σωστά θα πρέπει να της δώσεις άδεια να τρέχει στο backgroud και να ενεργοποιήσεις σωστά όλες τις άδειες. Η εφαρμογή ζητά και άδεια Πρόσβασης χρήσης που επιτρέπει σε μια εφαρμογή να παρακολουθεί τις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα χρήσης τους, καθώς και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τις ρυθμίσεις γλώσσας και άλλες λεπτομέρειες.

Τέλος θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι η εφαρμογή επιτρέπεται να τρέχει στο background και να ξεκινά αυτόματα κατά την εκκίνηση για να λειτουργήσει. Αν όλα ρυθμιστούν σωστά θα βλέπεις μια ειδοποίηση στις ειδοποιήσεις Protection Enabled.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.