Πριν περίπου μια βδομάδα, ακούστηκαν φήμες ότι η Google σχεδιάζει φέτος να κυκλοφορήσει ένα νέο VR Headset για να ανταγωνιστεί το Samsung Gear VR. Η Wall Street Journal αναφέρει σήμερα ότι η Google εργάζεται επίσης και σε ένα άλλο αυτόνομο VR Headset, που δεν θα χρειάζεται το smartphone, το PC ή την gaming κονσόλα μας για να λειτουργήσει. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως αυτή την στιγμή δεν κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο στον αγορά.

Homido VR vs Google Cardboard VR

“Το Headset θα διαθέτει μια οθόνη, επεξεργαστή υψηλής ισχύος και εξωτερικές κάμερες, ενώ η ποιοτική εμπειρία δεν θα είναι δεμένη με ένα ακριβό υπολογιστή ή κονσόλα παιχνιδιών. Η Movidius θα παρέχει την τεχνολογία”, δήλωσε η WSJ.

Όσο για τη διαθεσιμότητα, φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα σίγουρα. Ενώ οι πηγές της WSJ αναφέρουν ότι η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το έτος, άλλοι απέφυγαν να πουν κάποια ημερομηνία, προειδοποιώντας ότι είναι στα πρώτα στάδια και η ανάπτυξη του θα μπορούσε ακόμη και να ακυρωθεί.

Ο ανταγωνιστής του Samsung Gear VR, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί φέτος στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2016, μαζί με μια συμβατή έκδοση του Android.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.