Εντελώς δωρεάν στο PC δίνουν το WPS Office Premium για 6 ολόκληρους μήνες και τουλάχιστον εμάς μας ήρθε κουτί γιατί θα κόψουμε τα 10 ευρώ το μήνα που δίναμε στο Microsoft 365 για το Family.

wps premium

Ο τρόπος για να πάρεις τους έξι μήνες απλός. Η προσφορά είναι μέσω sharewaresale. Αφού ακολουθήσουμε τη συνήθη διαδικασία πως δηλώνουμε ότι δεν έχουμε Facebook και δηλώσουμε ένα temp email ή ένα δευτερεύον, το sharewareonsale θα μας δώσει έναν σύνδεσμο τον οποίο και ακολουθούμε για να κατεβάσουμε τον downloader του sharewareonsale. Από εκεί θα μας οδηγήσει να κατεβάσουμε το πρόγραμμα και θα μας ζητήσει να το εγκαταστήσουμε.

Το δεύτερο μέρος της διαδικασίας, περιλαμβάνει το άνοιγμα του προγράμματος όπου θα μας λέει να πάρουμε την προσφορά των έξι μηνών. Εδώ θα πρέπει να συνδεθούμε με λογαριασμό. Αν δεν έχεις δημιούργησε έναν νέο με ένα email στο οποίο έχεις πρόσβαση γιατί θα σου σταλεί κωδικός επιβεβαίωσης. Αυτό ήταν.

Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, απομένει μια ημέρα και δώδεκα ώρες για τη λήξη της προσφοράς.

Μπορείς να βρεις εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.