Πριν από 28 περίπου χρόνια η Microsoft ανακοίνωσε το WordPad, έναν διάδοχο στον άλλοτε δημοφιλή text editor που αποκαλούνταν Microsoft Write. Το WordPad είχε κάνει το ντεμπούτο από την εποχή τω Windows 95 και ήταν διαθέσιμο σε κάθε μεγάλη έκδοση των Windows δίνοντας σε όλους τους χρήστες δωρεάν και εύκολη επεξεργασία κειμένου. Τρεις δεκαετίες μετά το WordPad καταργείται.

Στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για αυτό το σκοπό αναφέρει ότι το WordPad δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη και δεν θα λάβει νέες ενημερώσεις, ενώ θα αφαιρεθεί από τα Windows οριστικά σε κάποια μελλοντική έκδοση.

Φυσικά, υπάρχουν πλήθος δωρεάν εναλλακτικών στα Windows. Έχεις το NotePad ή αλλιώς το σημειωματάριο για απλές σημειώσεις και το Microsoft Office για πιο προηγμένες διεργασίες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν την web έκδοση ή με συνδρομή που ξεκινάει από τα 7 ευρώ το μήνα για 1 άτομο σε ως 5 συσκευές και 1TB χώρου στο OneDrive ή μπορείς να αγοράσεις μόνο το λογισμικό από εδώ με 24 ευρώ με τον κωδικό TM30 κατά τη διάρκεια της πληρωμής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια δημοφιλέστερη? Μας δουλεύετε τώρα… Για να γράψεις καμία σημείωση καλή ήταν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.