Όλοι μας γνωρίζουμε την δύναμη που έχουν τα Social Media και τον εθισμό που προκαλούν.

Επίσης είναι γνωστό ότι το Facebook θέλει να χρησιμοποιούμε το αληθινό όνομά μας, όταν φτιάχνουμε κάποιο account σε αυτό και σε περίπτωση που καταλάβει ότι χρησιμοποιούμε κάποιο ψευδώνυμο, θα προσπαθήσει να το αλλάξει.

Τελείως δημοκρατικές διαδικασίες έτσι; Μερικές φορές, όμως, το γνωστό social network μπορεί να σε μπλοκάρει για αυτόν ακριβώς τον λόγο και να χάσεις επαφές, εικόνες και σημαντικές στιγμές της ζωής σου, που έμεναν με ασφάλεια στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Αυτό ακριβώς συνέβει στην 30χρονη Jemma Rogers από το Lewisham του Λονδίνου, η οποία από το 2008 διατηρούσε προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο Jemmaroid Von Laalaa (Όχι και πολύ κομψό έτσι;), για να μην την αναγνωρίσουν πρώην φίλοι της και αρχίσουν να τις στέλνουν friend requests.

facebook change name

Τον περασμένο μήνα, λοιπόν, δέχτηκε ένα μήνυμα από το Facebook, που της ζητούσε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά της στο account. Αυτή όμως έστειλε πλαστές φωτογραφίες της ταυτότητάς της με το όνομα Jemmaroid Von Laalaa και μετά από μια μέρα την μπλόκαραν.

Μετά από πολλά μηνύματα στο Facebook team, δεν μπόρεσε να βρει άκρη και το προφίλ της παρέμενε κλειδωμένο.

Η λύση λοιπόν που βρήκε ήταν να αλλάξει το όνομά της από Jemma Rogers σε Jemmaroid Von Laalaa (τουλάχιστον κράτησε το J) και μετά από πολλές προσπάθειες και email, κατάφερε να έχει επιτέλους πρόσβαση στο προφίλ της.

Τώρα η κυρία Von Laalaa θα πρέπει να αλλάξει πιστωτικές κάρτες, έγγραφα και άλλα πολλά και όλα αυτά για ένα account στο Facebook…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ