Το επόμενο DLC του The Witcher 3 θα κυκλοφορήσει πριν τον Ιούνιο και θα είναι μεγάλο όσο όλα τα Skellige Isles μαζί.

the witcher 3

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική ιστοσελίδα GameStar, ένας developer της CD Projekt RED αποκάλυψε ότι το νέο DLC Blood & Wine θα κυκλοφορήσει πριν τη φετινή Ε3 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Όσον αφορά το μέγεθος του νέου χάρτη όπου θα λάβουν μέρος οι νέες περιπέτειες του Geralt, ο developer περιέγραψε ότι θα είναι μεγάλο όσο όλα τα νησιά Skellige από το κυρίως παιχνίδι. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει μαζί με το expansion ένα νέο Gwent deck.

the_witcher_3_blood_and_wine

Επίσης, η CD Projekt RED δεν σκοπεύει να δημιουργήσει μια remaster  έκδοση του Witcher ή The Witcher 2, ούτε θα υπάρξει μια retail έκδοση με όλα τα τρία παιχνίδια μαζί. Παρόλα αυτά σκέφτονται να κυκλοφορήσουν μια GOTY edition για το The Witcher 3 που θα περιλαμβάνει όλα τα patches και τα δύο expansions.

Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.