Το Windy είναι ίσως μια από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού που υπάρχουν και πριν από λίγους μήνες πρόσθεσε σε πραγματικό χρόνο θέαση κεραυνών. Συγκεκριμένα στο blog τους αναφέρουν:

windy

Συνεργαστήκαμε με εμπειρογνώμονες του κλάδου για να σας προσφέρουμε ένα ακόμη επίπεδο που αλλάζει τα δεδομένα. Ο λόγος για την Nowcast.de, έναν παγκόσμιο πάροχο ανίχνευσης κεραυνών Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια επικάλυψη κεραυνών  που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τη δραστηριότητα κεραυνών ακριβώς στην περιοχή σας. Και πάλι, το επίπεδο ανίχνευσης κεραυνών είναι εντελώς δωρεάν για όλους!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χαρακτηριστικό είναι προσβάσιμο σε όλους και μάλιστα στη δωρεάν έκδοση, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις το premium.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.