Η Microsoft προσπαθεί να εξαλείψει από εσάς το φόβο του να τρέξετε ένα άγνωστο .exe αρχείο που δεν εμπιστεύεστε. Και ενώ κάποιοι από εσάς που είστε και πιο προχωρημένοι τρέχετε κάποια virtual machines, η Microsoft ανέπτυξε έναν νέο απλό τρόπο για οποιονδήποτε τρέχει Windows 10 Pro να εκκινήσει μια εφαρμογή σε ένα απομονωμένο desktop περιβάλλον.  Το Windows sandbox είναι ένα νέο feature που έρχεται στα Windows 10 και δημιουργεί ένα προσωρινό desktop περιβάλλον για να απομονώσει ένα app σε αυτό το sandbox.

Είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς αν τρέξετε μια εφαρμογή και τελειώσετε στη συνέχεια τη διεργασία σας, όλο το sandbox θα σβηστεί. Είναι ένα έξυπνο νέο feature που σημαίνει ότι κάθε φορά που ενεργοποιείτε το Windows sandbox, δημιουργείται μια νέα ελαφριά εγκατάσταση των Windows για να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή δεν εμπιστεύεστε. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog της Microsoft.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καταπληκτικό! Πώς μπορώ να μετατρέψω την οικιακή μου έκδοση, των Windows 10, σε επαγγελματική, ώστε να χρησιμοποιώ την παραπάνω δυνατότητα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.