Τον περασμένο Δεκέμβριο οι Windows Phone συσκευές ξεπέρασαν το iOS σε 24 χώρες. Μια έρευνα της φίρμας αναλυτών Kantar, ονομάτισε τα Windows Phone ως την πιο αναπτυσσόμενη πλατφόρμα σε φορητές συσκευές. windows_vs_ios Τι ήταν αυτό που έδωσε τέτοια ώθηση στο λειτουργικό όμως, ώστε να αυξήσει το μερίδιο του κατά 67% σε σχέση με το 2012; Η Microsoft και η Nokia έχουν δώσει μεγάλο βάρος στις φωτογραφίες που παράγουν οι Nokia συσκευές, με πολύ καλά αποτελέσματα. Στα τέλη του 2013, η Microsoft κυκλοφόρησε την GDR3 αναβάθμιση, επιτρέποντας στο λειτουργικό να μπει σε high end συσκευές ώστε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με συσκευές όπως το Nokia Lumia 1520, που ήρθε με Snapdragon 800 και 1080p οθόνη! Το ίδιο έγινε και στα πιο οικονομικά Windows Phone που προσφέρουν αρκετά καλό συντελεστή απόδοσης – τιμής.

Αν θέλετε να δείτε παραπάνω στοιχεία για τα Windows Phone, θα πρέπει να δείτε το παρακάτω infographic, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τι γνώμη έχετε για τα Windows Phone; Θα αγοράζατε κάποια συσκευή με το εν λόγω λειτουργικό;

wp-vs-ios-infographic   Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχοντας windows phone 8 στην κατοχή μου μπορώ να πω πως ναι μεν έχει αρκετές ελλείψεις αλλά είναι πολύ σταθερό,τρέχει απροβλημάτιστα σε όλες τις low-end συσκευές,είναι εξαιρετικά εύχρηστο ,και με την αναβάθμιση σε 8.1 θα καλυφθούν πολλά κενά.Επιπλέον τα high-end lumia έχουν εκπληκτικές κάμερες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως gps με τις εφαρμογές here της nokia.Πιστεύω ότι είναι το λογισμικό του μέλλοντος!Σε δύο,τρία χρόνια θα έουν καλύψει τελείως το χάσμα που υπάρχει στο store συγκριτικά με τα άλλα λογισμικά,οπότε ναι βάση των παραπάνω θα μπορούσε κανείς ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.