Ένα έγγραφο που διέρρευσε, δείχνει πως η Microsoft συνδέει τόσο πολύ το όνομά της με τα Lumia smartphones, που μετά τα Nokia Lumia 730 και Nokia Lumia 830, θα δούμε την ονομασία των Smartphones να αλλάζει. Συγκεκριμένα η ονομασία Nokia θα αντικατασταθεί από την ονομασία Microsoft και τα νέα τηλέφωνα θα ονομάζονται Microsoft Lumia.

Lumia-Branding

Μια άλλη αλλαγή που θα δούμε, θα είναι στην ονομασία Windows Phone. Πιθανότατα θα τα δούμε σαν Windows, κάτι που θα βοηθήσει στην ενοποίηση mobile με PC, όπως σχεδιάζει εδώ και καιρό η Microsoft.

Η Microsoft ήδη ανακατευθύνει τους χρήστες των σελίδων της Nokia, στα δικά της websites, κάτι που προμηνύει την αλλαγή του ονόματος.

Το έγγραφο που διέρρευσε κάνει μια αναφορά στο να φύγει το όνομα της Nokia από τα προϊόντα, κατά της διάρκεια της καμπάνιας για τα Χριστούγεννα.

Η Nokia είναι μια εταιρία με τεράστια ιστορία στον χώρο και είναι συνώνυμο με την ποιότητα κατασκευής. Κατά την γνώμη μας η εν λόγω κίνηση είναι πολύ λάθος, αρχικά γιατί οι άλλες εταιρίες θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν με το λειτουργικό της Microsoft και εν συνεχεία το αγοραστικό κοινό δεν θα εμπιστευτεί τόσο εύκολα την Microsoft, όσο κάνει με την Nokia.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.