Η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows Phone 8.1 την Τετάρτη που μας πέρασε και μαζί με τις αλλαγές στο λειτουργικό, είπε ότι και οι χρήστες των Windows Phone 8 θα πάρουν την αναβάθμιση. Το κακό ήταν ότι η εταιρεία δεν έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας της αναβάθμισης και είπε ότι θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

windows phone 8.1 wallpapers

Το γνωστό μας The Verge, επιβεβαιώνει ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα Windows Phone 8.1 developer preview στις 14 Απριλίου. Αν και η έκδοση απευθύνεται σε προγραμματιστές θα είναι διαθέσιμη και σε όποιον βιάζεται να δει τα νέα WP.

Η αναβάθμιση των WP 8.1 φαίνεται να είναι η πιο σημαντική από την αρχική κυκλοφορία της πλατφόρμας. Φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Cortana(αντιστοιχο του Siri της Apple), πιο παραμετροποιημένο interface, Action Center, Internet Explorer 11 και πολλά άλλα. Αναμένουμε να δούμε κι από κοντά το νέο λειτουργικό της MS.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.