Όπως φαίνεται η Microsoft κρατάει τις υποσχέσεις της και έδωσε σήμερα τα Windows Phone 8.1 για προγραμματιστές. Ο Joe Belfiore, επικεφαλής προγραμματισμού των Windows Phone, ανέβασε στο twitter του ένα screeshot με το Notification της αναβάθμισης.

windows phone 8.1 update

Για να περάσει κάποιος το update χρειάζεται πρώτα να κάνει ένα μικρό update στο υπάρχον λειτουργικό ώστε να το προετοιμάσει για το “μεγάλο” update. Οι απλοί χρήστες μπορούν να περιμένουν κάποιους μήνες που θα κυκλοφορήσει επίσημα το update για όλους.

Αν βιάζεστε, είναι πολύ απλό να γραφτείτε σαν προγραμματιστής των Windows Phone. Είτε μπορείτε να πληρώσετε $19 στη Microsoft και να αποκτήσετε πρόσβαση στα publishing apps του Windows Phone Store ή να γραφτείτε σαν προγραμματιστής μέσω του App Studio. Η τελευταία επιλογή είναι δωρεάν και στοχεύει σε αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν εύκολα δικές τους εφαρμογές για την πλατφόρμα.

Τα Windows Phone 8.1 φέρνουν πολλές αλλαγές στο λειτουργικό, όπως η προσθήκη του Cortana, το Action Center και άλλα πολλά.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.