Τα Windows 8 κυκλοφορούν περίπου τρία χρόνια στην αγορά, αλλά αυτό φαίνεται πως θα σταματήσει από εδώ και στο εξής. Με την έκδοση αυτή είδαμε να γίνεται ένας σημαντικός ανασχεδιασμός των Windows με το Metro UI, ωστόσο αυτό έφερε πολλά προβλήματα και παράπονα από τους χρήστες.

windows-metro-ui

Ως εκ τούτου, η Microsoft έσπευσε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα με τα Windows 8.1 που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2013, τα οποία έφεραν πολλές βελτιώσεις στο λειτουργικό. Τώρα, φαίνεται πως η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 8, καθώς στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων υποστήριξης της, η εταιρεία αποκαλύπτει ότι δεν έχουν προγραμματιστεί άλλες ενημερώσεις για αυτά.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα είναι η πρώτη κίνηση για να σκοτώσουν την έκδοση εντελώς, αλλά αν έχετε κολλήσει στα Windows 8, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Ακόμη και αν η υποστήριξη του λειτουργικού με ενημερώσεις έχει σταματήσει, η βασική υποστήριξη για τα Windows 8 θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018.

Φυσικά, μπορείτε απλά να κάνετε δωρεάν την αναβάθμιση σε Windows 8.1 ή ακόμα καλύτερα στην τελευταία έκδοση των Windows 10, εφόσον η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης εξακολουθεί να ισχύει.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ