Η Microsoft σε επίσημο έγγραφο που δημοσίευσε αναφέρει ότι όλοι οι χρήστες των Windows θα πρέπει να προβούν σε άμεση ενημέρωση των Windows και να εγκαταστήσουν όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

Και αυτό γιατί ερευνητές ασφαλείας της Sophos, Trend Micro και Cisco ενημέρωσαν την εταιρεία για malware σε signed drivers τον Φεβρουάριο του 2023. Οι ερευνητές ανακάλυψαν περισσότερους από 133 drivers  από πλήθος developer accounts να έχουν malware.

Η Microsoft τους έχει πλέον μπλοκάρει βάζοντάς τους στην λίστα Windows Driver.STL revocation, που εν ολίγοις εμποδίζει την εγκατάστασή τους σε συσκευές Windows. Η λίστα αυτή ενημερώνεται μέσω του Windows Updates, με την εταιρεία να σημειώνει ότι δεν αποτελεί μέρος των Windows και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί, αφαιρεθεί, ή τροποποιηθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.