Η Microsoft θα λανσάρει τα Windows 12 τον Ιούνιο του 2024 σύμφωνα με δημοσίευμα των Commercial Times. Η επιχειρηματική εφημερίδα της Taiwan υπογραμμίζει την ημερομηνία αυτή ως ιδιαίτερα σημαντική για την βιομηχανία των PCs του νησιού, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό κύμα πωλήσεων AI PCs.

Κορυφαία στελέχη εταιρειών όπως της Acer, Quanta, MSI και Gigabyte φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το πρώτο χρόνο των AI PCs και των ευκαιριών που ανοίγονται, με την εφημερίδα να υπονοεί ότι κάπου εκεί θα γνωρίσουμε την άφιξη των Windows 12.

Από την άλλη κάτι τέτοιο σημαίνει ότι και οι απαιτήσεις θα αυξηθούν, καθώς τα AI PCs μας παραπέμπουν να πιστέψουμε πως θα χρειάζονται επεξεργαστές με τέτοιες λειτουργίες. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, ένα leak έδειχνε επεξεργαστές της σειράς Meteor lake με την εν λόγω έκδοση των Windows να αναφερόταν σαν υποστηριζόμενη.

Τα Intel Meteor Lake chips θα είναι σημαντικά στη μαζική υιοθέτηση της accelerated AI, εξαιτίας του dedicated hardware σε όλα τα SoCs της εν λόγω οικογένειας. Εν ολίγοις το hardware AI processing support εκ μέρους του CPU θα αποτελεί σίγουρα τη νέα ελάχιστη απαίτηση των Windows 12.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.