Η Microsoft αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης της επόμενης έκδοσης των Windows, η οποία φέρει την κωδική ονομασία Next Valley.

windows 12 microsoft

Πριν από λίγους μήνες ορισμένοι χρήστες που παρακολουθούσαν το Ignite Keynote event εντόπισαν κατά τη διάρκεια του livestreaming ένα ανανεωμένο design του UI των Windows, κύρια χαρακτηριστικά του οποίου είναι μια floating taskbar στο κάτω μέρος, εικονίδια συστήματος στην κορυφή, ένα floating κουτί αναζήτησης στη μέση και φυσικά πληροφορίες καιρού στη πάνω αριστερά γωνία.

Όπως επισημαίνει το Windowscentral.com το οποίο επικαλείται τις πηγές του, αυτό ακριβώς είναι ένα από τα design που επεξεργάζεται η Microsoft για τα Windows 12. Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι κύριος στόχος του νέου UI είναι να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των χρηστών της αφής και του ποντικιού, κάτι που προσπάθησε με τα Windows 8. Τώρα, το πως ένα απόρρητο UI prototype design κατέληξε σε livestreaming επίσημης παρουσίασης μόνο η ίδια Microsoft γνωρίζει.

windows 12 microsoft

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.