Στα Windows 11 η Microsoft επανασχεδίασε την Taskbar. Επειδή άλλαξε αρκετά τον “πυρήνα” της, πολλά από όσα μπορούσαμε να κάνουμε πριν είναι σχεδόν αδύνατα. Για παράδειγμα, δεν μπορούσαμε μέχρι πρόσφατα να ανοίξουμε τον Task Manager με δεξί κλικ στην Taskbar, ευτυχώς πρόσθεσε την κατάλληλη συντόμευση.

Παρ΄ όλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα Windows 11 είναι ένα από τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft και όσο περνάει ο καιρός τα βελτιώνει όλο και περισσότερο. Με εξαίρεση το άκυρο πλαίσιο αναζήτησης που ξέθαψε από το χρονοντούλαπο, σε γενικές γραμμές το πάει πολύ καλά.

Τώρα, φαίνεται ότι η Microsoft θα προσθέσει στην Taskbar των Windows 11 τη δυνατότητα να μπορούμε να τερματίζουμε διεργασίες χωρίς να ανοίξουμε τον Task Manager. Από το Build 25300 και μετά θα υπάρχει η επιλογή “End task” μόλις κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο μιας ανοιχτής εφαρμογής.

Windows 11 End task from Taskbar

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.