Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα μεγάλη συγκεντρωτική ενημέρωση για τα Windows 11, την KB5029263. Πρόκειται για μια ενημέρωση η οποία επιδιορθώνει σημαντικά ζητήματα ασφαλείας και οποιοσδήποτε τρέχει την Windows 11 22H2 θα πρέπει να την εγκαταστήσει άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο τη στιγμή που αποτελεί μια απαιτητή ενημέρωση, θα εγκατασταθεί αυτόματα, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να δικαιολογεί τον έξτρα κόπο να βεβαιωθείς ότι την έχεις εγκαταστήσει.

Η Microsoft αναφέρει επίσης ότι εκτός από τις επιδιορθώσεις ασφαλείας, η KB5029263 κάνει τις ρυθμίσεις φωτεινότητας πιο επακριβείς, ενώ διορθώνει προβλήματα με τα windgets και τον ήχο.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα, σε κάθε περίπτωση μπορείς να την βρεις και στον Κατάλογο των Windows εδώ. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.