Η Microsoft κάνει εύκολη τη διαδικασία του download ενός ISO των Windows 11 από την επίσημη ιστοσελίδα. Είναι δωρεάν και νόμιμο και μπορείς να το ενεργοποιήσεις με ένα κλειδί. Η Microsoft προσφέρει milti-edition ISO αρχεία που μπορούν να εγκαταστήσουν διάφορες εκδόσεις των Windows 11, όπως τα Windows 11 Home, Windows 11 Pro, τις Enterprise αι τις Education editions.

Δυο τρόποι υπάρχουν για να προβείς στο δωρεάν κατέβασμα των ISO:

  • Ο πρώτος μέσα από την ιστοσελίδα της Microsoft, όπου μπορείς να κατεβάσεις ένα Disk Image (ISO) των Windows 11.
  • Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω του Media Creation tool πάλι από την σελίδα της Microsoft. μέσω της σχετικής επιλογής που θα σου δώσει μετά το τρέξιμο της εφαρμογής.

Αν τρέχεις κάποια παλαιότερη έκδοση των Windows, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows 11 Installation Assistant που θα βρεις πάλι στην ιστοσελίδα της Microsoft και μπορείς να εγκαταστήσεις τα Windows χωρίς να μπλέξεις με ISO, καθώς θα προβεί στην εγκατάσταση του λειτουργικού μέσα από τα Windows 10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.