Η MIcrosoft διαθέτει σήμερα την επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows 11 στο Release Preview channel. Η Windows 11 22H2, η επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows δηλαδή, θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες και περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, όπως νέους φακέλους Start Menu, ενημερωμένα touch gestures και drag and drop λειτουργία για την taskbar.

Αν και μπορείς να περιμένεις, η Microsoft να κυκλοφορήσει επίσημα το update μέσω του Windows Update, μπορείς να κατεβάσεις την τελική έκδοση build 22621 μέσω της επιλογής Windows Insider εντός του Windows Update section. Ακολούθησε τα prompts για να εγγραφείς στο Windows Insider Program και βεβαιώσου ότι θα επιλέξεις το Release Preview.

Η Windows 11 2022 περιλαμβάνει ένα νέο spotlight wallpaper feature, το οποίο ανακυκλώνει τα όμορφα wallpapers που βρίσκεις εντός της lock screen. Υπάρχει λειτουργία Live captions για όσους έχουν δυσκολία στην ακοή τους.

Η διαχείριση ενεργειών λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση στην Windows 11 22H2, με dark mode και ένα σημαντικά βελτιωμένο layout, ενώ φυσικά δεν απουσιάζει και ένα efficiency mode που σου επιτρέπει να περιορίζεις τις εφαρμογές από το να καταναλώνουν πόρους συστήματος. Η Microsoft βελτιώνει επίσης το Focus feature, εισάγοντας ένα Do Not Disturb mode, για την γρήγορη σίγαση ειδοποιήσεων ώστε να μπορείς να βλέπεις μόνο τις σημαντικές. Τέλος, επιστρέφει το drag and drop στη taskbar για να μπορείς να ρίχνεις αρχεία σε εφαρρμογές, όπως το Photoshop. Η επίσημη διάθεσή της αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.