Η Windows 11 2022 Update κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο της. Το τελευταίο και πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft περιλαμβάλει πλήθος νέων βελτιώσεων, όπως φάκελοι εφαρμογών στο Start Menu, deag and drop στη taskbar, νέα gestures και animations και πλήθος χαρακτηριστικών προσβασιμότητας.

Windows 11 2022 Update
Windows @ unsplash.com

Η Microsoft μάλιστα πραγματοποίησε τη μετάβαση στην ονομασία Windows 11 2022 Update, αντί για 22H2 Update που χρησιμοποιούσε εδώ και μήνες. Το νέο και πιο απλοποιημένο όνομα  έρχεται σε μια στιγμή που η Microsoft επιμένει ότι θα εμμείνει στις ετήσιες διαθέσεις ενημερώσεων, παρά τις φήμες για το αντίθετο που ήθελαν να κυκλοφορεί τα Windows 12 το 2024.

Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε ενημερώσεις ετησίως που θα είναι διαθέσιμες μια φορά το χρόνο και πιο συγκεκριμένα το δεύτερο μισό κάθε έτου, εξηγεί. Η Microsoft εν ολίγοις σκοπεύει να διαθέτει νέα χαρακτηριστικά στα Windows 11 όλο το 2022 και μετά από αυτό και την αποκαλεί ως την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού από τότε που εισήγαγε τα Android apps.

Φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλη αναβάθμιση, αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη άμεσα, αλλά σταδιακά με στόχο την καλύτερη εμπειρία των χρηστών  εξηγεί η Microsoft.

Παράλληλα, η Microsoft ανακοινώνει τη σημαντική μείωση των μεγεθών των νέων feature updates. Υπολογίζει ότι η μείωση θα αγγίζει τα 450MB περίπου, ενώ και οι χρόνοι εγκατάστασης έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Πλέον απαιτείται σύνδεση στο internet κατά τη διάρκεια του αρχικού setup των Pro εκδόσεων των Windows 11 2022.

Αν η συσκευή σου είναι συμβατή, μπορείς να την κατεβάσεις απευθείας από το Windows Update μεταβαίνοντας στην εφαρμογή των Ρυθμίσεων – Windows Update – Check for Update.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.