Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Microsoft είπε ότι τα Windows 10 Mobile για τις πρώην Windows Phone συσκευές θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη. Στη συνέχεια, η εταιρεία ανέφερε ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016.

Lumia 950

Η Microsoft ανακοίνωσε τώρα στους συνεργάτες της (μέσω e-mail) ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 θα καθυστερήσει μέχρι τον επόμενο μήνα. Οι κάτοχοι Windows Phone 8.x συσκευών θα πρέπει λοιπόν να περιμένουν για ακόμα μια φορά για να λάβουν την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, που σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα έρθει στις αρχές ή στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο μόνος τρόπος για να δοκιμάσετε τα Windows 10 Mobile τώρα, είναι μέσω του προγράμματος Windows Insider, ή αν έχετε ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα που η Microsoft κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015, δηλαδή τα Lumia 950, Lumia 950 XL, ή Lumia 550.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHTC One M10: Θα έρθει σε εκδόσεις με Snapdragon 820 και Mediatek
Επόμενο άρθροBlack Ops III: Νέο trailer αποκαλύπτει το Skyjacked Multiplayer Map
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ