Η Microsoft διέθεσε πλέον τη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10, την May 2020, η οποία είναι διαθέσιμη για κατέβασμα αυτή τη στιγμή. Το update προσφέρει πολλά νέα features, συμπεριλαμβανομένων πιο γρήγορων συνδέσεων σε ασύρματες συσκευές, βελτιώσεις στα sign in των Windows Hello, DirectX 12 Ultimate για καλύτερες επιδόσεις gaming και βελτιώσεις στον Microsoft Edge που θα αυξήσουν τις επιδόσεις. Εφαρμογές όπως η αριθμομηχανή, το σημειωματάριο και το Your Phone app πλέον έχουν αναβαθμιστούν, ενώ η Microsoft πρόσθεσε και  accessibility features.

Η νέα έκδοση έρχεται και με σημαντικά features, όπως το  Windows Subsystem for Linux 2 (WSL 2), ενώ ένα ακόμη θα το εκτιμήσεις ιδιαιτέρως όταν θέλεις να προβείς στην επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Το νέο χαρακτηριστικό δεν θα κάνει τα προβλήματα επανεγκατάστασης να εξαφανιστούν, αλλά σου δίνει τουλάχιστον μια ακόμη επιλογή εγκατάστασης των Windows 10.

Η νέα cloud download επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη, μαζί με τη συνήθη επιλογή Local reinstall,  που ήταν το μόνο option για reset του PC. Προφανώς χρειάζεσαι μια σύνδεση στο διαδίκτυο, και μάλιστα καλύτερα γρήγορη και θα χρειαστείς 4GB δεδομένων. Θα πρέπει να αναβαθμιστεί το PC σου στην May 2020 update πριν να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την cloud download επιλογή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.