Σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της release candidate, η Stardock κυκλοφορεί σήμερα επισήμως τη 1.0 έκδοση του Start11. Όπως και οι προκάτοχοί του, και πιο συγκεκριμένα, το Start10 και Start8, η νέα έκδοση σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το μενού Έναρξης δίνοντάς του το design που εσύ επιθυμείς.

Για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε, ότι οι προκάτοχοι του Start11 και πιο συγκεκριμένα το Start 8, είχε σχεδιαστεί για να διορθώσει το χάος που έφεραν τα Windows 8, στην ουσία προσφέροντάς σου ένα μενού έναρξης το οποίο έλειπε από το εν λόγω λειτουργικό.

Βασικά το Start11 έχει πλήθος επιλογών. Σας επιτρέπει να κάνετε το μενού Έναρξης στα Windows 11 να μοιάζει με αυτό των Windows 7 ή των Windows 10. Διαθέτει ακόμη και μια επιλογή των Windows 11 που έχει πολύ περισσότερες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να ομαδοποιείτε εφαρμογές ανά κατηγορία και πολλά άλλα τέτοια χαρακτηριστικά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε τη γραμμή εργασιών σε διαφορετικές πλευρές της οθόνης, μια επιλογή που αφαιρέθηκε στα Windows 11.

Το Start11 μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα Windows 10, δίνοντας ένα ριζικά ανανεωμένο design στo μενού Έναρξη, κάνοντάς το να μοιάζει ακόμη και με τα Windows 11. Το Start11 είναι διαθέσιμο από σήμερα αν και δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.