Η Microsoft ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του προγράμματος Windows 10 Extended Security updates (ESU) με τα μερίδια αγοράς να συνεχίζουν να δείχνουν ότι οι χρήστες μένουν μακριά από τα Windows 11. Σε ένα post που δημοσιεύθηκε μόλις εχθές, η Microsoft αναλύει το κόστος ενημερώσεων ασφαλείας στα Windows 10 μετά τις 14 Οκτωβρίου του 2025.

Vodafone: Τώρα θυμήθηκε τον ΦΠA και το Φόρο κινητής τηλεφωνίας – Οι αυξήσεις

Αν κάποιος θέλει ένα κλειδί ενεργοποίησης για μια Windows 10 συσκευή, θα κληθεί να πληρώσει ως και 61 δολάρια ανά συσκευή για ένα χρόνo. Ωστόσο η Microsoft αναφέρει ότι η τιμή θα διπλασιάζεται κάθε επόμενο χρόνο για ως 3 χρόνια κατά ανώτατο όριο. Αν κάποιος μπει στο πρόγραμμα τη δεύτερη χρονιά, θα πρέπει να πληρώσει και για την πρώτη.

Υπάρχει όμως εξαίρεση. Οι Education πελάτες της Microsoft θα κληθούν να πληρώσουν μόλις 1 δολάρια για τον πρώτο χρόνο, 2 δολάρια για τον δεύτερο και 4 δολάρια για τον τρίτο. Είναι κρίμα μια τέτοια τιμή να μην αφορά τους απλούς χρήστες και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν πλήρως λειτουργικά PCs που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 11 λόγω των περιορισμών της Microsoft με το κόστος ενημερώσεων των Windows 10 να είναι δυσβάστακτο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.