Ενώ υπήρξε για αρκετό καιρό σύγχυση σχετικά με την αναβάθμιση σε Windows 10 για πειρατές, η Microsoft έκανε πλέον ξεκάθαρα τα σχέδια της για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι χρήστες Windows 7 και Windows 8.1 θα πάρουν τα Windows 10 ως δωρεάν αναβάθμιση (εάν κάνουν την εγκατάσταση μέσα σε ένα χρόνο από τις 29 Ιουλίου), ενώ σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο τρόπο για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει τα Windows 10 δωρεάν.

windows-10-logo

Εάν εγκαταστήσετε την τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 Preview (build 10130) σε έναν από τους υπολογιστές σας και συνδεθείτε με τον λογαριασμό Microsoft που είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα των Windows Insider, τότε θα πάρετε την τελική έκδοση των Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Έτσι, τα Windows 10 θα μείνουν γνήσια στο μηχάνημα μας, αφού κάνουμε καθαρή εγκατάσταση της Preview έκδοσης τώρα και απλά αναβαθμίσουμε στην τελική στις 29 Ιουλίου, χωρίς καμία χρέωση.

Ο Gabe Aul της Microsoft επιβεβαίωσε αυτή τη μέθοδο στο Twitter, ως μέρος μιας δημοσίευσης στο blog της εταιρείας με τις νέες αλλαγές στον τρόπο που θα δοκιμάζει τα Windows 10.

“As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA (Microsoft Account) you used to register, you will receive the Windows 10 final release build and remain activated,” είπε ο Aul

Έτσι λοιπόν, αν τρέχετε Windows XP ή Windows Vista ή ακόμα και πειρατικά Windows και ψάχνετε να πάρετε μια δωρεάν άδεια των Windows 10, απλά εγκαταστήστε την Preview τώρα και θα πάρετε την τελική έκδοση δωρεάν όταν είναι έτοιμη, στις 29 Ιουλίου.

Update: Η Microsoft ανανέωσε την δημοσίσευση στο blog της, λέγοντας πως δικαίωμα για την δωρεάν αναβάθμιση στην τελική έκδοση των Windows 10 έχουν μόνο όσοι έχουν γνήσια Windows 7 και Windows 8.1.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ