Σημαντικές βελτιώσεις έρχονται στο Task Manager για Windows 10. Όπως πληροφορούμαστε, η Microsoft θα δείχνει την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών σου στο Task Manager. Το feature είναι ήδη ενεργό στην έκδοση  Windows Insider build 18963, και αναμένεται να καταφθάσει επισήμως σε μελλοντική έκδοση των Windows. Να σημειωθεί, ότι το νέο features θα λειτουργεί μόνο με dedicated GPUs.

Επιπλέον, η προαναφερθείσα έκδοση των Windows 10 έχει ακόμη ένα feature. Πιο συγκεκριμένα, ο πιο δημοφιλής editor των Windows 10, το σημειωματάριο, θα ενημερώνεται πλέον από το Store. Η Microsoft σε blog post αναφέρει συγκεκριμένα:

Το Σημειωματάριο είναι ένας από τους πιο αγαπημένους text editors στα Windows για περισσότερα από 30 χρόνια. Με τα τελευταία releases κάνουμε μερικές αλλαγές βάσει του feedback που έχετε δώσει. Ξεκινόντας από αυτήν την έκδοση, κάνουμε μια αλλαγή ώστε οι μελλοντικές ενημεώσεις να διατίθενται αυτόματα μέσω του Store. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα, να απαντάμε σε προβλήματα και feedback εκτός των πλαισίων των Windows releases.

Μπορείς ακόμη και να προβείς στην απεγκατάσταση του Notepad από το PC σου. Απλά με δεξί κλικ στο Start menu και επιλογή του Uninstall. Αν το Notepad απεγκατασταθεί και προσπαθήσεις να το εκκινήσεις, τότε θα λάβεις μια ειδοποίηση που θα σε ενημερώνει ότι δεν είναι εγκατεστημένο και θα σε κάνει να μεταβαίνεις στο Microsoft Store.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισότερα apps μετακινούνται στο Windows Store, όπως το νέο Terminal που γνωρίσαμε πριν από λίγες ημέρες και ο νέος Chromium based Edge web browser, που θα ενημερώνεται από το Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.