Οι σημαντικές ενημερώσεις των Windows 10, χρειάζονται αρκετό χρόνο για να εγκατασταθούν και πολλά πρόσφατα σημαντικά updates, έχουν εκατοντάδες bugs και προβλήματα. Ωστόσο, η Microsoft λέγεται ότι θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα, διαχωρίζοντας αυτά τα σημαντικά features των Windows σε μικρότερα downloads,

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε ο WalkingCat ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα έγκυρα leaks στα οποία προβαίνει.Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακάλυψε στο Microsoft Store ένα άδειο listing που απλά έφερε τον τίτλο Windows Feature Experience Pack. Επίσης, ανακάλυψε ένα listing για μια εφαρμογή που αποκαλείται Client.Extensions.

Αν και τα εν λόγω listings δεν έχουν κάποιου είδους περιγραφή, το tweet του WalkingCat φαίνεται να υπονοεί ότι σημαντικά Windows features θα είναι διαθέσιμα σαν μεμονωμένα  app store downloads αντί να αποτελούν μέρος ενός system update. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στο χρήστη να κατεβάσει μεμονωμένα features, όπως Dark Mode όποτε το θέλει αυτός, αντί να περιμένει την εγκατάσταση όλων των νέων features μαζί.

Είναι μια ριζική ανανέωση και αλλαγή του τρόπου ενημέρωσης των Windows, χωρίς όμως να μας προκαλεί έκπληξη. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι σημαντικές ενημερώσεις των Windows είχαν πλήθος προβλημάτων, όπως και η October 2018 update η οποία είχε οδηγήσει στην εξαφάνιση αρχείων των χρηστών.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.