Η Windows 10 April 2018 ενημέρωση των Windows 10, γνωστή και ως 1803, μετρά ήδη τέσσερις μήνες στην αγορά, επομένως είναι καλό να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό και να δούμε κατά πόσο έχει βελτιωθεί από τότε που έκανε το αρχικό της ντεμπούτο. Είναι γεγονός, ότι στην αρχή, υπήρχαν αρκετά προβλήματα, που εντοπίζονταν κυρίως στις επιδόσεις, προβλήματα με κάρτες γραφικών και Bluetooth και πολλά ακόμη. Στη πράξη, όταν η 1803 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της, φάνηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι αποτελεί μια από τις πιο προβληματικές εκδόσεις των Windows. Ακόμη και ασυμβατότητα με ορισμένους SSD δίσκους είχε παρουσιαστεί.

Φυσικά δεν αντιμετώπιζαν όλοι αυτά τα προβλήματα, ωστόσο υπήρχε ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών, που εξέφραζε παράπονα για το πόσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο PC τους, μόλις την εγκατέστησαν.  Ας μην κρυβόμαστε, η έκδοση 1803 ήταν περισσότερο buggy από ότι συνήθως, ενώ ακόμη και σήμερα μεμονωμένα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως μειωμένα frames όταν ανοίγετε το Timeline. Όπως σχολιάζει το windowscentral, αν ένα animation δεν είναι smooth, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιδιορθωθεί από την Microsoft. Δείχνει άσχημο και κάνει το PC σου να φαίνεται αργό.

Ωστόσο, τα περισσότερα bugs πλέον έχουν επιλυθεί και η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Ορισμένα μόνο υπάρχουν, στα animations και εκεί εμφανίζονται σε συγκεκριμένους χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.