Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι η Windows 10 21H2,  είναι πλέον έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό, εν ολίγοις σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πραγματοποιήσει αναζήτηση για ενημέρωση θα μπορέσει να την κατεβάσει και να την εγκαταστήσει στο PC του.

Μπορείς απλά να κατεβάσεις την ενημέρωση μέσα από το Settings app, στην ενότητα Updates & Security και πιέζοντας στο Check for updates. Η νέα έκδοση θα εμφανιστεί σαν optional update, αν η τρέχουσα έκδοση των Windows 10 στην οποία βρίσκεται δεν φθάνει στο τέλος της υποστήριξης. Αν φθάνει, τότε θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Η μεγαλύτερη αυτή διαθεσιμότητα της Windows 10 21H2 έρχεται τη στιγμή που η Microsoft ετοιμάζεται να σταματήσει την υποστήριξη ορισμένων παλαιότερων εκδόσεων των Windows 10, τον επόμενο μήνα. Η 1909 η οποία αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται μόνο στις Enterprise και Education εκδόσεις θα χάσει όλη την υποστήριξη στις 10 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία αυτό θα συμβεί και για την 20H2 στις Home και Pro εκδόσεις.

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα Cosmote double play 24 / 50 / 100 / 200 Mbps

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγνώμη, πότε γράφτηκε το άρθρο; Για δειτε παρακαλώ την ημερομηνία κυκλοφορίας της 21h2 γιατί θα μας τρελάνετε. Μιλάμε για έκδοση που τη χρησιμοποιώ εδώ και ένα εξάμηνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.