Το επίσημο ντεμπούτο της και στην Wind κάνει η EON TV, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, δίνοντας έτσι και τη δυνατότητα στους πελάτες της Wind να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Η Wind αυτή τη στιγμή διαθέτει δυο προγράμματα Wind Fiber (VDSL) στα 33 ευρώ και 43 ευρώ το μήνα. Και τα δυο διαθέτουν 100MBps ταχύτητα download, 10Mbps upload, απεριόριστα αστικά υπεραστικά κινητά και internet και 3 μήνες δώρο το πάγιο της βασικής υπηρεσίας.  Υπάρχει βέβαια και πακέτο Fiber to The Home με 200Mbps/20, απεριόριστα αστικά υπεραστικά και κινητά με 40 ευρώ και πάλι 3 μήνες δωρεάν

Δωρεάν εγκατάσταση & δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Δωρεάν παροχή χρήσης εξοπλισμού Wi-Fi Router και EON Smart Box.

Οι προσφορές ισχύουν για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και φόρο σταθερής τηλεφωνίας 5% και δεν περιλαμβάνουν τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Oι παραπάνω μετρήσεις αφορούν την ονομαστική ταχύτητα του προγράμματος.

Οι δωρεάν μήνες αφορούν τα πάγια του 1ου, 2ου & 3ου μήνα της βασικής υπηρεσίας.

Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα που είναι διαθέσιμα για πελάτες που έχουν ήδη σταθερό και internet το EON με 10 ευρώ το μήνα από τον τρίτο μήνα και το ΕΟΝ+ με 23 ευρώ το μήνα. Η EON TV δεν είναι διαθέσιμη σε πελάτες με ταχύτητα ως 24Mbps και στα νησιά, με εξαίρεση την Εύβοια και Κρήτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.