Πριν από μερικές ημέρες το techmaniacs.gr έβγαλε ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι το Unlimited Data month πακέτο του Wind F2Go ήταν το μόνο απεριόριστο πακέτο στη καρτοκινητή για έναν ολόκληρο μήνα. Και παρά τις ανακοινώσεις χθες της Cosmote, το πακέτο του What’s up Unlimited giga Week με 6.5 ευρώ δεν μπορεί να εκληφθεί ως απεριόριστο ενεργοποιώντας το 4 φορές το μήνα, καθώς η Cosmote έχει βάλει όριο στις δυο ενεργοποιήσεις κάθε μήνα.

Δυστυχώς η Wind, πήγε και έβαλε ημερομηνία λήξης στο εν λόγω πακέτο, πράγμα που δεν είχε σε καμία περίπτωση όταν είχαμε γράψει εκείνο το άρθρο. Μάλιστα, είχαμε κοιτάξει τις σημειώσεις στο site της Wind καθώς τις είχαμε μεταφέρει. Σήμερα όμως αναφέρεται το εξής:

To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 31/10/2022

Ας ελπίσουμε μόνο, μόλις περάσει η ημερομηνία να την ανανεώσει εκ νέου, καθώς από τις δοκιμές μας μέχρι στιγμής (κατανάλωση 150GB σε μόντεμ) δεν έχει υπάρξει όριο από τη Wind. Υπενθυμίζουμε ότι προσφέρει απεριόριστο internet με 15 ευρώ για 30 ημέρες. Θέλει ταλέντο τελικά για να καταστρέψεις μια καλή (δωρεάν) διαφήμιση από το techmaniacs.gr. 

wind

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα βρω καρτες sim από άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει τίμιο απεριόριστο πακέτο να δεις τότε πως θα ρίξουν τις τιμές το καρτέλ

  2. Με 2 κάρτες σιμ και 30€/μηνα έχουμε πλέον μόνιμο απεριόριστο 5g για όπου φυσικά πιάνει. Bye bye vdsl/adsl!!

  3. To μόνο καλό που έκανε η wind είναι που ώθησε και τους άλλους να βγάλουν απεριόριστα στην καρτοκινητή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.