Η Προσφορά για τη Black Friday αφορά σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου WIND. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Επιπλέον, εφαρμόζεται τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το, προ ΦΠΑ, ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

Οι Προσφορές για τη Black Friday Unlimited GB αποδίδουν απεριόριστα GB για τη διάρκεια που αναφέρεται η καθεμία. Το κόστος ενεργοποίησης του πακέτου χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και είναι επιπλέον του παγίου σου.

  • 3.50 ευρώ για 7 ημέρες
  • 9.90 ευρώ για 30 ημέρες

To κάθε πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά και ισχύει για τη διάρκεια στην οποία αναφέρεται. Τα δωρεάν ΜΒ του πακέτου που δεν καταναλώνονται στη διάρκεια που αναφέρεται στο πακέτο, δε μεταφέρονται. Τα ΜΒ από το πακέτο της Black Friday προσφοράς, καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τις υπηρεσίες αυτόματης μηνιαίας ανανέωσης και τα ενσωματωμένα δεδομένα του πακέτου σου. Η κατανάλωση των Data πακέτων γίνεται με βάση την αγορά του 1ου ενεργοποιημένου πακέτου. Τα ΜΒ των πακέτων αθροίζονται αλλά το κάθε ένα έχει ξεχωριστή διάρκεια ανάλογα με την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Τα MB της προσφοράς αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας μέσω WΕΒ και WAP Browsing. Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου. Από την Προσφορά για τη Black Friday εξαιρούνται κάποια παλιά μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.

 Η προσφορά ενεργοποιείται μέσω του myWind: Στην ενότητα “Μη χάσεις” βρες την προσφορά​.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω σήμερα είχα κάποιο πρόβλημα με την σταθερή τηλεφωνία και με βάλανε απεριόριστο ίντερνετ για 1 μήνα…δεν τον κοροϊδεύουν είναι αλήθεια αυτό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.