Τώρα μέσω winbank web banking υπάρχει δυνατότητα προσθήκης συνδικαιούχου σε καταθετικό λογαριασμό χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Καταθέσεις > Οι Λογαριασμοί μου​», στις «Σχετικές Υπηρεσίες» ως «Προσθήκη Συνδικαιούχου». Εκεί θα βρεις τις δυο επιλογές που εξηγούν αναλυτικά τη διαδικασία:

Προσθήκη συνδικαιούχου στο δικό μου λογαριασμό:

Για να ολοκληρωθεί η προσθήκη δικαιούχου:

  • Πατήστε «Έκδοση Κωδικού» για να λάβετε τον μοναδικό αριθμό που χρειάζεται για τη δημιουργία της αίτησης.
  • Κοινοποιήστε τον κωδικό στον νέο συνδικαιούχο που θέλετε να προσθέσετε.
  • Αυτόματα θα σταλεί ενημέρωση στους υφιστάμενους δικαιούχους, εφόσον υπάρχουν. Σε επόμενο βήμα της διαδικασίας θα ζητηθεί η αποδοχή τους.
  • Ο νέος δικαιούχος θα πρέπει να ξεκινήσει την αίτηση προσθήκης του από την επιλογή «Θέλω να προστεθώ σε λογαριασμό τρίτου», χρησιμοποιώντας τον κωδικό που του δώσατε.
  • Εφόσον ο νέος δικαιούχος εκκινήσει την διαδικασία θα λάβετε μήνυμα εσείς και οι υπόλοιποι συνδικαιούχοι εάν υπάρχουν, για να αποδεχθείτε την αίτηση και να ολοκληρωθεί η προσθήκη του νέου δικαιούχου.

 

Tώρα η προσθήκη σας ως συνδικαιούχος σε καταθετικό λογαριασμό, μπορεί να γίνει online χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Για να ξεκινήσετε την αίτησή σας, θα χρειαστείτε τον Μοναδικό Κωδικό, που θα σας κοινοποιήσει ένας από τους υφιστάμενους δικαιούχους του λογαριασμού εφόσον τον εκδώσει μέσω της επιλογής «Θέλω να προσθέσω συνδικαιούχο σε λογαριασμό μου»
Το αίτημά σας θα σταλεί σε όλους τους υφιστάμενους συνδικαιούχους του λογαριασμού για την αποδοχή του. Για να ξεκινήσετε καταχωρήστε τον μοναδικό κωδικό και πατήστε “Συνέχεια”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.