Όπως γράψαμε πριν από λίγες ώρες, οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς άρχισαν να υποστηρίζονται από το Google Pay. Βέβαια, έχει προκύψει ένα μικρό θέμα, με πολλές αναφορές χρηστών να σημειώνουν ότι δεν δέχεται τις κάρτες visa. Πρότασή μας, να ξαναδοκιμάσεις λίγο αργότερα πάλι. Από την άλλη πλευρά, στην επίσημη ιστοσελίδα της Google αναφέρεται μόνο οι Mastercard αν και μας την δέχτηκε όπως θα δεις στο εν λόγω screenshot.

Τέλος, φυσικά σου προτείνουμε να εγκαταλείψεις την χρήση του winbank mobile app για πληρωμές από το κινητό σου. Η διαδικασία είναι απλά, πολύ πιο εύκολη μέσω του Google Pay, χωρίς να χρειαστεί να κάθεσαι να ανοίγεις την εφαρμογή της Winbank και να επιλέγεις το σχετικό εικονίδιο για πληρωμή με το κινητό σου.

Η Samsung το τερμάτισε! Χρησιμοποίησε iPhone σε διαφημιστικό banner (screenshot)

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμενα μου πέρασε την βίζα κανονικά.Ερωτηση , με το watch s3 frontier δεν παίζει ?Δεν μου εμφανίζει το google pay στο store .Εχω ανοιχτο nfc και δεν μου εμφανίζει το google pay στα settings

  2. Το Watch S3 δεν τρέχει το Wear OS. Γι’ αυτό και δεν βλέπεις το Google Pay εκει. Αν είχες το Watch S4, εκεί έχει το Wear OS.

  3. οταν πληρωνεις με αλφα καρτα μεσω g-pay οι ποντοι δεν ενημερώνονται αμεσα αλλα μετα απο 3-4 μερες

  4. Να σημειωθεί επιπλέον ότι αν σου πάρουν λεφτά έχοντας συνδεθεί με google pay δεν ασχολούνται καν και σ αφήνουν στο διαβάστηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.