Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία winbank «Λεφτά στο λεπτό» για την ανάληψη μετρητών χωρίς κάρτα, ανανεώθηκε. Συγκεκριμένα εμπλουτίστηκε η διαδικασία ανάληψης μετρητών και πλέον για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι απαραίτητη η χρήση της εφαρμογής winbank mobile την οποία θα πρέπει να την έχετε κατεβάσει στο κινητό σας:

Αφού καταχωρήσετε στην οθόνη του ΑΤΜ τον κωδικό ανάληψης ΛσΛ και το ποσό ανάληψης, εμφανίζεται μία νέα οθόνη με το QR code της συναλλαγής. Σαρώνετε τον κωδικό QR επιλέγοντας από την αρχική οθόνη της εφαρμογής winbank mobile το εικονίδιο σάρωσης και στην συνέχεια προχωρήσετε σε ταυτοποίηση με quick login. Στην οθόνη του ΑΤΜ ολοκληρώνετε την διαδικασία ανάληψης. Δείτε εδώ

Η διαδικασία έκδοσης κωδικού ανάληψης μετρητών και τα όρια της συναλλαγής winbank λεφτά στο λεπτό παραμένουν τα ίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στο piraeusbank.gr την σχετική ενότητα winbank «Λεφτά στο λεπτό».

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μπορούσατε να είστε και παρόν σε κάθε συναλλαγή με μετρητά και να περνάτε και βιομετρικά στοιχεία θα το κάνατε και αυτό.

  2. Μεγιστη βλακεια.δηλ αν δεν εισαι πελατης της δεν μπορεις να εισπραξεις απλα.βρε ουστ.

  3. Πρέπει να έχεις και mb στο κινητό για να δώσεις έγκριση και να κάνεις ανάληψη. Επίσης , το χρησιμοποιούσαμε για να στέλνουμε χρήματα σε άλλους. Πάει κι αυτό. ΑΧΡΗΣΤΟ.

  4. Από μια χαρά συναλλαγή την κάνατε πολύπλοκη και τελικά άχρηστη για να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο στις συναλλαγές ακόμη και μικροποσών έως 200 ευρώ. Να σας θυμίσω μόνον ότι ο λόγος επιλογής της τράπεζάς σας ήταν η απλοποίηση και η ευκολία στις συναλλαγές μας…. Συνεχίζοντας έτσι χάνετε την ανταγωνιστικότητα σας και πολύ φοβάμαι θα κατακτήσετε σαν την Εθνική από την οποία αποχωρισαμε ομαδόν για το λόγο ακριβώς αυτό, στο όνομα της ασφάλειας η σωστή απλή και γρήγορη εξυπηρέτηση χάθηκε εντελώς.

  5. Μια βλακεία! Μα αυτό εξυπηρετούσε να στείλεις στο παιδί σου κάποια χρήματα π.χ. γιατί έχασε το πορτοφόλι του ή την τσάντα του. Που να βρει το κινητό και το app ! Ας το έκαναν να ζητάει έγκριση αυτόματα στο app!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.