Μια νέα δυνατότητα εισήγαγε η Winbank, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τη χρήση της χρεωστικής κάρτας σας μέσω του internet banking της Τράπεζας. Συγκεκριμένα, αν πάμε στο μενού Κάρτες και μετά Οι χρεωστικές Κάρτες μου και πατήσουμε πάνω στη κάρτα, στο δεξιό μενού στο Σχετικές Υπηρεσίες θα εμφανιστεί μια επιλογή Διαχείρισης Χρήσης κάρτας.

Από εκεί θα μπορέσουμε να ρυθμίσουμε αν θέλουμε να κάνουμε με την κάρτα, αναλήψεις από ΑΤΜ, αγορές μέσω internet, ανέπαφες αγορές σε POS, αγορές σε POS, απενεργοποιώντας την λειτουργία που δεν θέλουμε αλλά και να ρυθμίσουμε αν οι επιλογές μας θα εφαρμόζονται και για χρήση σε εξωτερικό. Το μήνυμα που λάβαμε μέσα από τη Winbank αναφέρει:

Τώρα μπορείτε μέσω της winbank να διαχειρίζεστε τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας. Επιλέξτε από το μενού Κά​ρτες > Οι Χρεωστικές Κάρτες μου την κάρτα που επιθυμείτε, στη συνέχεια επιλέξτε από το δεξιά μενού Σχετικές Υπηρεσίες > Διαχείριση Χρ​ήσης κάρτας και κάντε τις ρυθμίσεις που επιθυμείτε.

Οι νέες δηλώσεις της Vodafone για τον διπλασιασμό των ταχυτήτων

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.