Η Winbank όπως όλοι γνωρίζουμε έχει αρχίσει να ζητάει πρόσθετη ταυτοποίηση για τις συναλλαγές μας. Μέσα από τις ρυθμίσεις ασφαλείας της winbank μπορείς να ζητήσεις να ρυθμίσεις την κάρτα της οποίας το PIN θα ζητήσει.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2023, θα τεθεί σε εφαρμογή ένας νέος μηχανισμός πρόσθετης ταυτοποίησης για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε επιλεγμένες εγχρήματες συναλλαγές σας μέσω winbank.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που απαιτηθεί η πρόσθετη ταυτοποίησή σας για την ολοκλήρωση εγχρήματης συναλλαγής σας στη winbank, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε 2 από τα 4 ψηφία του PIN της προσωπικής χρεωστικής σας κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι:
-Εάν έχετε στην κατοχή σας περισσότερες από μία ενεργές χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, θα σας ζητηθεί να ορίσετε την χρεωστική κάρτα που επιθυμείτε, για την διενέργεια της πρόσθετης ταυτοποίησης.
-Εάν δεν έχετε ενεργή προσωπική χρεωστική κάρτα, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον κωδικό (OTP) που θα σας σταλεί στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει/επιβεβαιώσει στη winbank.

*Ο νέος τρόπος επιβεβαίωσης συναλλαγών είναι επιπρόσθετος από αυτά που απαιτούνται για την ισχυρή ταυτοποίηση των συναλλαγών στη winbank σύμφωνα με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (PSD2) για τις Υπηρεσίες Πληρωμών και ενισχύει με την ορθή χρήση του την ασφάλεια των συναλλαγών.

Μην ξεχνάτε! Η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει, σε καμία περίπτωση, αποστέλλοντας e-mail ή τηλεφωνικώς να αποκαλύψετε προσωπικά και εμπιστευτικά δεδομένα όπως στοιχεία καρτών, κωδικούς πιστοποίησης, προσωπικούς μυστικούς κωδικούς (PIN) κοκ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.