Ένα ανανεωμένο design εμφανίζει στο Play Store η Winbank για το νέο της mobile app που το αποκαλεί πλέον Winbank app. Ωστόσο, στο Play Store που δοκιμάσαμε να το κατεβάσουμε δεν μας το εμφανίζει στην αναζήτηση από τη συσκευή μας με τον όρο winbank app. Προφανώς θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εμφανίζει το παλιό.

Εσύ μπορείς να μεταβείς στο Play Store από το PC σου και να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί. (έχουμε συνδέσμους κάτω από τις εικόνες). Με αυτόν τον τρόπο εγκαθίσταται κανονικά σε συσκευή Android και το εικονίδιο της εφαρμογής από κάτω αναφέρει το όνομα Winbank New. Κατά την άποψή μας είναι πολύ πιο εύχρηστο και οι φωτογραφίες που έχουμε παρακάτω το αδικούν. Μπορέσαμε να συνδεθούμε κανονικά στην εφαρμογή και να δούμε τους λογαριασμούς μας.

Το νέο winbank app είναι διαθέσιμο για Android εδώ και για iOS συσκευές εδώ

Η νέα winbank mobile εφαρμογή είναι εδώ!

Η νέα winbank mobile εφαρμογή ανασχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μέσα από ένα μοντέρνο, αναβαθμισμένο, φιλικό εύχρηστο και σύγχρονο περιβάλλον μία καλύτερη Τραπεζική εμπειρία.

winbank new

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, έχετε μια συνοπτική εικόνα της σχέσης σας με την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς επίσης μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μία νέα συναλλαγή. Επίσης, η αρχική σελίδα έχει εμπλουτιστεί με την ενότητα “winbank in the spotlight” όπου παρουσιάζονται προτάσεις που αναβαθμίζουν την τραπεζική σας σχέση, καθώς και η ενότητα “Stories” όπου εμφανίζονται σύντομα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος με σημαντικές νέες πληροφορίες.

Από την ενότητα «Καταθέσεις» βλέπετε συνοπτικά τα υπόλοιπα των λογαριασμών σας ή αναλυτικά τις κινήσεις σας για κάθε λογαριασμό. Επιλέγοντας έναν λογαριασμό μπορείτε να εκκινήσετε πληθώρα συναλλαγών από το κουμπί Συναλλαγή. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να κάνετε άνοιγμα νέου λογαριασμού.

Από την ενότητα «Κάρτες» διαχειρίζεστε τις κάρτες σας (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες). Βλέπετε τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των καρτών σας, κάνετε πληρωμή κάρτας, δυνατότητα προσωρινής απενεργοποίηση κάρτας, εκδίδετε νέα κάρτα, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα όρια και την χρήση τους και άλλες δυνατότητες.

Από την ενότητα «Δάνεια» βλέπετε πληροφορίες για τα δανειακά σας προϊόντα.

Από την ενότητα «Ασφάλειες» βλέπετε πληροφορίες για τα ασφαλιστικά σας προϊόντα.

Από την ενότητα «Επενδύσεις» βλέπετε πληροφορίες για τα επενδυτικά σας προϊόντα.

Διαχείριση ασφάλειας:
-Ορισμός εύκολης πρόσβασης (quick login) με έναν 4-ψήφιο κωδικό (PIN) ή βιομετρικά δεδομένα
-Ενεργοποιώντας την αποστολή ειδοποιήσεων της εφαρμογής, η λήψη και η καταχώριση του κωδικού extraPIN, όταν απαιτείται, πραγματοποιείται αυτόματα στις εγχρήματες συναλλαγές σας. Εσείς, απλώς επικυρώνετε την εκτέλεση της συναλλαγής με τη χρήση quick login, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειάς σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανέμορφο… Copy paste το iban δεν σε αφήνει να κάνεις, το κάνει share μέχρι και σε pdf.. αλλά πανέμορφο… Κάνε ενα τεκμηριωμένο review και άσε τα όμορφο κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.